Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΪΡΟΥ 2018

                      Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Κ. ΓΙΑ ΤΟ 2018
Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018, στην αίθουσα του Σ.Α.Ε. ο Σύλλογος Ελλήνων Καΐρου με την καθιερωμένη πια εκδήλωσή του, με την οποία ανανεώνει κάθε χρόνο την ετήσια δράση του, έκοψε την Βασιλόπιτά του.
Όπως τόσα χρόνια τώρα, έτσι και φέτος την Πίτα ευλόγησε ο πρωτοπρεσβύτερος ιερέας κ. Χρήστος Λογαράς κι ευχήθηκε στον Σύλλογο και τα μέλη του καλή και δημιουργική χρονιά. Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος κ. Μιχάλης Μπίσκος και το τυχερό κομμάτι με το φλουρί έλαχε στον επίτιμο πρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Παναγιώτη Σαραγά.
Σύσσωμο το Δ. Σ. καλωσόριζε του Καϊρινούς και τους φίλους του Συλλόγου που ήρθαν για να ευχηθούν και να υποστηρίξουν τον Σ.Ε.Κ., αλλά και να περάσουν μια όμορφη και χαρούμενη όπως πάντα βραδιά.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Σ.Α.Ε. κ. Κώστας Μιχαηλίδης με την σύζυγό του, ο αντιπρόεδρος του Σ.Α.Ε. και έφορος του εντευκτηρίου κ. Χρήστος Χριστοφίδης, ο πρόεδρος του Συλλόγου των Αβερωφιτών κ. Μάκης Κυριακίδης, ο επίτιμος πρόεδρος του Σ.Ε.Κ. κ. Παναγιώτης Σαραγάς, ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου  Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής στην Αθήνα κ. Ευάγγελος Πεζάς.
Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν η ιστορικός-ερευνητής κα Μαρία Αδαμαντίδου με τον σύζυγό της κ. Άγγελο Κουτρουμπάκη, η κα Γεωργία Δρούτσα-Τσιλεκλή, η κα Μαρία Χαραλαμπίδου, ο κ. Ντένης Πλέσσας Λεωνίδης με την σύζυγό του, η κα Μαίρη Γλαρού με τον σύζυγό της, ο κ. Αθανάσιος  Δικαστόπουλος η κα Δέσποινα Γιάννιτσα με τον σύζυγό της και πολλοί άλλοι Αιγυπτιώτες και φίλοι του Συλλόγου μας.
Η βραδιά συνεχίστηκε μέχρι τις 2.00 τα ξημερώματα με πολύ κέφι και χορό σε ρυθμούς λάτιν με το κουβανέζικο ντουέτο και την γλυκιά  φωνή της Μαρλέν, με όμορφη μουσική από τον D.J. Κώστα Παπανικολάου και φυσικά δεν έλειψε το άρωμα ανατολής με την υπέροχη Σοράγια που χόρεψε και ξεσήκωσε τα πλήθη και τις νοστιμιές του Ρέντα.
Επόμενες εκδηλώσεις μας στις 22 Ιανουαρίου η παρουσίαση του βιβλίου «Κόριννα» της κας Μαρίας Αδαμαντίδου και στις 30 Μαρτίου η ετήσια τακτική συνέλευση του Συλλόγου μας. Και οι δύο εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο εντευκτήριο του Σ.Α.Ε.

Μαίρη Ηλιάδη
Γ. Γραμματέας του Σ.Ε.Κ.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου